sâmbătă, 15 decembrie 2012

LaLa Happy Xmas in Moldova


Toate concertele prezentate mai jos fac parte din turneul LaLa Happy Xmas si toate au loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din fiecare oras. Artistii promit niste super concerte !
Vineri, 14 decembrieVaslui, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19.00
Sambata, 15 decembrieIasi, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19.00
Duminica, 16 decembrie, Botosani, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19.00
Bubu: “Suntem cu totii nerabdatori sa plecam in acest turneu de iarna in care vom promova noul album, piesele din episodul de Craciun din “Pariu cu viata” si, desigur, piesele pe care fanii nostri le stiu si pe care, cu siguranta, le vor canta impreuna cu noi. Abia asteptam sa aducem spiritul Craciunului in aceste concerte si sa cantam alaturi de fanii nostri din Moldova :)

Alina: “Astept cu nerabdare sa ne intalnim cu fanii din Moldova si sper sa vina in numar cat mai mare ca sa intampinam impreuna sarbatorile in stilul LaLa. Pentru mine nerabdarea este si mai mare pentru ca voi canta pe scena de ziua mea pentru prima data si voi sarbatori alaturi de fanii nostri”.
Liviu: “Abia astept! Va fi exceptional! Am inceput sa ne pregatim de acum cateva saptamani. Piese peste piese, voci si momente superbe! O atmosfera LaLa si cel mai cald Craciun pe care l-ati trait! Cam asa arata cel mai concis rezumat a ceea ce veti vedea la concertele noastre din decembrie! Suntem nerabdatori sa va intalnim!!!:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu