marți, 25 decembrie 2012

S-a terminat Pariu cu Viata Sezonul 3

Pariu cu Viata Sezonul 3 s-a incheiat destul de frumos, am urmarit o bucata buna de film si mi-a placut. A fost si amuzant din cauza personajului interpretat de Teo Trandafir, dar si din cauza familiei lui Andrei.

Se pare ca Andrei s-a reintors in Pariu cu Viata, toata trupa era suparata pe el, dar pana la sfasitul episodului lucrurile s-au schimbat, usor-usor l-au iertat, asteptam un nou sezon din serialul nostru favorit. In primavara va incepe cel de-al 4-lea sezon, am creat pentru acest sezon inca un blog, o sa va anunt intr-un articol viitor unde puteti da de el.

Mie per total mi-a placut acest sezon, s-au intamplat multe lucruri, mai mult sau mai putin placute, dar e bine cand totul se termina cu bine. A fost un sezon in care rolurile principale au fost cele ale cuplului format din Vlad si Anca.

Anca a trecut prin multe in acest sezon, a fost principala victima, a suferit mult, dar a trait si momente frumoase alaturi de iubitul ei Vlad. Cei doi se iubesc si in realitate, nu doar in serial.

Asteptam sezonul din primavara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu