vineri, 25 ianuarie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 1

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 1 va fi postat pe blogul Pariu cu Viata Sezonul 4 inca din seara in care episodul va fi difuzat la TV. Deci in primavara va astept pe noul blog, o sa postez cat mai des pot. Trebuie sa recunosc ca scriu acest articol pentru Google, sa ma ridic cat mai repede pe tagul care este si titlul acestui articol.

Vreau sa introduc de acum cat mai multe imagini pe pagina de FaceBook care este in sidebar-ul acestui blog. O sa pun poze in care o sa va implic si pe voi, adica imagini in care voi aveti posibilitatea sa alegeti dintre doua personaje din serialul nostru preferat sau sa alegeti diferite costumatii ale actorilor din Pariu cu Viata.

Vreau sa fac si un anunt pe aceasta cale, vreau sa scriu ca sunt in cautare de o admina pentru pagina de FaceBook, daca vom fi doi vor fi mai multe postari pe pagina, deci mai mult content. Vreau o fata pentru ca ele au mai mult gust si stiu mai multe despre serialul pe tema caruia este pagina de pe FaceBook.

Atat pentru acest articol, ne citim in curand, o zi minunata tuturor, astept mesajele voastre in sectiunea de comentarii, dar si pe pagina de FaceBook!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu