marți, 8 ianuarie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4

Salutare prieteni, vreau sa va anunt prin acest articol ca acest blog nu o sa fie sterg, o sa fie online pana cand ultimul sezon din Pariu cu Viata va fi difuzat, insa pentru fiecare sezon o sa-mi deschid cate un nou blogspot, vreau sa am ca o colectie, iar cei care iubesc acest serial vor putea urmari fiecare episod incepand cu sezonul 3 pe blogurile mele.

Cu blogul Pariu cu Viata Sezonul 4 promit sa fiu mai activ, sa postez mai des, sa nu mia sar nici un episod din serialul nostru favorit si sa aduc informatii noi despre personajele din film. Sper ca viitorul sezon din Pariu cu Viata sa nu mai fie asa dramatic, sper sa avem parte de mai multe intamplari frumoase ale personajelor noastre favorite si Anca sa nu mai aibe atatea probleme de sanatate ca in sezonul 3 a serialului.

Sper ca Andrei si Ioana sa formeze din nou un cuplu frumos asa cum au format timp de 3 sezoane si ca trupa sa nu se mai desparta niciodata. Vreau mai multe bucurii, mai multe melodii noi si de ce nu, mai multe personaje, mai multe cupluri care se iubesc si imi mai doresc o LaLa Band de nedespartit.

Promit sa revin cu un nou articol despre noul blog legat de viitorul sezon. O sa mai postez aici cateva informatii despre sezonul 3 in special, dar si noi melodii a trupei LaLa Band. Sper sa fiti alaturi de mine si pe noul blog, care va fi lansat cat de curand, dar si aici.

Pe data viitoare, aici Alex.

Un comentariu: